Τα Κρασιά μας

OMIROS

Σε ένα άγριας φυσικής ομορφιάς αμπελοτόπι ανακαλύφθηκε ένα μοναδικό μικροκλίμα για την καλλιέργεια της διεθνούς ποικιλίας SYRAH.

Επιλέγονται τα πιο χαμηλοπαραγωγικά πρέμνα ώστε να δώσουν τον καρπό τους για την δημιουργία αυτού του εξαιρετικού κρασιού, αναδεικνύοντας το μοναδικό TERROIR των αμπελώνων της Εριβώλου Φθίας.

Η μοναδικότητα του “OMIROS” συνεχίζεται και στην οινοποίηση αφού ζυμώνεται σε δρύινα βαρέλια των 225L με την παραδοσιακή γαλλική μέθοδο “VINS DE GARAGE” και συνεχίζεται η παλαίωσή του σε δρύινα βαρέλια. 

 
 

ELEANA

Η ELEANA δημιουργείται από την ποικιλία  ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ που είναι φυτεμένη στο διαλεχτό αμπελοτόπι που περιβάλει το οινοποιείο μας. 

Ανοίγοντας την φιάλη, μια έκρηξη αρωμάτων θα ξεχυθεί στο ποτήρι σας.

Αναδεικνύονται αρώματα ανθέων, γιασεμιού, εσπεριδοειδών, πράσινου τσαγιού και εξωτικών φρούτων.

Η οινοποίηση με προζυμωτική εκχύλιση αναδεικνύει στο μέγιστο την αρωματική δυναμική και διάρκεια της γέυσης.

Η επιλογή αυστηρά του πρόρωγου γλεύκους προσφέρει ένα κρυστάλλινο λευκό χρώμα με αχυροπράσινες ανταύγειες. Η ζύμωση σε θερμοκρασία 15C-16C εκφράζει πρόδρομες αρωματικές ενώσεις του σταφυλιού στο έπακρο.

Η ανάδευση των λεπτών οινολασπών δημιουργεί πλούσια υφή που συνδυάζεται ιδανικά με την δροσιστική του οξύτητα, δίνοντας ένα ολοκληρωμένο κρασί.

 

Κοκκινολαίμης

Ένα ευχάριστο μονοποικιλιακό κρασί που προέρχεται από ένα μοναδικό αμπελοτόπι και έχει ως στόχο να αναδείξει την τυπικότητα της ποικιλίας SYRAH και να ανεβάσει την γευστική σας απόλαυση σε άλλο επίπεδο.

Ερυθρός Κοκκινολαίμης

Ακολουθήθηκε η κλασσική μέθοδος ερυθρής οινοποίησης σε προηγμένης τεχνολογίας οινοποιητές ελεγχόμενης θερμοκρασίας και διαχείρισης του σταφυλοπολτού. Έχει βαθυπόρφυρο χρώμα με ιώδεις ανταύγειες, βελούδινη υφή ενώ παράλληλα αναδεικνύονται αρώματα μαύρων φρούτων του δάσους και μπαχαρικών. Σερβίρεται στους 14C.

ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ

Μία ολοκληρωμένη σειρά κρασιών για όλες τις περιστάσεις, που καλύπτει τις προτιμήσεις και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων. Διακρίνονται για τα ευχάριστα αρώματα, τη φρεσκάδα και την νιότη τους.

ΛΕΥΚΟ ΗΜΙΓΛΥΚΟ

Χρυσό χρώμα με πράσινες ανταύγειες, αρώματα ανθέων της άνοιξης και εξωτικών φρούτων, μακρυά γλυκιά επίγευση που εντυπωσιάζει τον ουρανίσκο.

ΡΟΖΕ ΗΜΙΓΛΥΚΟ

Ένας εκρηκτικός συνδυασμός ποικιλιών στο ποτήρι σας. Έντονο ροζέ χρώμα και απίστευτο άρωμα κόκκινου τριαντάφυλλου. Γεύση που δημιουργεί στον ουρανίσκο το εντυπωσιακό φαινόμενο του “flavour”.

ΕΡΥΘΡΟ ΗΜΙΓΛΥΚΟ

Κόκκινο ρουμπινί χρώμα που διεγείρει την όραση. Αρώματα φρούτων του δάσους, φράουλας και ροδιού. Γεύση με πλούσια υφή και καραμελένια επίγευση.

ΛΕΥΚΟ ΞΗΡΟ

Λευκοκίτρινο χρώμα με πράσινες ανταύγειες. Αρώματα πράσινου τσαγιού, ανθέων και εξωτικών φρούτων. Ευχάριστη δροσιστική οξύτητα. 

ΡΟΖΕ ΞΗΡΟ

Ρόδινο κρυστάλλινο χρώμα, αρώμα κόκκινου τριαντάφυλλου με φανταστική γέυση.

ΕΡΥΘΡΟ ΞΗΡΟ

Βαθυπόρφυρο χρώμα με αρώματα φρούτων του δάσους και γέυση βανίλιας.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ   

ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟΣ  ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

35009   ΕΛΛΑΔΑ

info@erivolosfthia.gr

ΤΗΛ. +30 6937 26 26 42

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

© Copyright 2021 ERIVOLOS FTHIA - All Rights Reserved