Τα Κρασιά μας

OMIROS

Σε ένα άγριας φυσικής ομορφιάς αμπελοτόπι ανακαλύφθηκε ένα μοναδικό μικροκλίμα για την καλλιέργεια της διεθνούς ποικιλίας SYRAH.

Επιλέγονται τα πιο χαμηλοπαραγωγικά πρέμνα ώστε να δώσουν τον καρπό τους για την δημιουργία αυτού του εξαιρετικού κρασιού, αναδεικνύοντας το μοναδικό TERROIR των αμπελώνων της Εριβώλου Φθίας.

Η μοναδικότητα του “OMIROS” συνεχίζεται και στην οινοποίηση αφού ζυμώνεται σε δρύινα βαρέλια των 225L με την παραδοσιακή γαλλική μέθοδο “VINS DE GARAGE” και συνεχίζεται η παλαίωσή του σε δρύινα βαρέλια. 

 
 

ELEANA

Η ελληνική ποικιλία ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ και η διεθνής ποικιλία CHARDONNAY συνδυάζονται για να δώσουν μία έκρηξη αρωμάτων σε ένα ολοκληρωμένο κρασί.

Η οινοποίηση με προζυμωτική εκχύλιση αναδεικνύει στο μέγιστο την αρωματική δυναμική των δύο ποικιλιών. Η επιλογή αυστηρά του πρόρωγου γλεύκους προσφέρει ένα κρυστάλλινο λευκό χρώμα με αχυροπράσινες ανταύγειες. Η ζύμωση σε θερμοκρασία 15C-16C εκφράζει πρόδρομες αρωματικές ενώσεις του σταφυλιού στο έπακρο.

Αναδεικνύονται αρώματα ανθέων, γιασεμιού, εσπεριδοειδών, πράσινου τσαγιού και εξωτικών φρούτων. Η δροσιστική του οξύτητα ταιριάζει άψογα με την πλούσια υφή του, που δημιουργείται από την ανάδευση των λεπτών οινολασπών κατά την ωρίμανση αυτού του θαυμάσιου κρασιού.

Κοκκινολαίμης

Ένα ευχάριστο μονοποικιλιακό κρασί που προέρχεται από ένα μοναδικό αμπελοτόπι και έχει ως στόχο να αναδείξει την τυπικότητα της ποικιλίας SYRAH και να ανεβάσει την γευστική σας απόλαυση σε άλλο επίπεδο.

Ερυθρός Κοκκινολαίμης

Ακολουθήθηκε η κλασσική μέθοδος ερυθρής οινοποίησης σε προηγμένης τεχνολογίας οινοποιητές ελεγχόμενης θερμοκρασίας και διαχείρισης του σταφυλοπολτού. Έχει βαθυπόρφυρο χρώμα με ιώδεις ανταύγειες, βελούδινη υφή ενώ παράλληλα αναδεικνύονται αρώματα μαύρων φρούτων του δάσους και μπαχαρικών. Σερβίρεται στους 14C.

ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ

Μία ολοκληρωμένη σειρά κρασιών για όλες τις περιστάσεις, που καλύπτει τις προτιμήσεις και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων. Διακρίνονται για τα ευχάριστα αρώματα, τη φρεσκάδα και την νιότη τους.

ΛΕΥΚΟ ΗΜΙΓΛΥΚΟ

Χρυσό χρώμα με πράσινες ανταύγειες, αρώματα ανθέων της άνοιξης και εξωτικών φρούτων, μακρυά γλυκιά επίγευση που εντυπωσιάζει τον ουρανίσκο.

ΡΟΖΕ ΗΜΙΓΛΥΚΟ

Ένας εκρηκτικός συνδυασμός ποικιλιών στο ποτήρι σας. Έντονο ροζέ χρώμα και απίστευτο άρωμα κόκκινου τριαντάφυλλου. Γεύση που δημιουργεί στον ουρανίσκο το εντυπωσιακό φαινόμενο του “flavour”.

ΕΡΥΘΡΟ ΗΜΙΓΛΥΚΟ

Κόκκινο ρουμπινί χρώμα που διεγείρει την όραση. Αρώματα φρούτων του δάσους, φράουλας και ροδιού. Γεύση με πλούσια υφή και καραμελένια επίγευση.

ΛΕΥΚΟ ΞΗΡΟ

Λευκοκίτρινο χρώμα με πράσινες ανταύγειες. Αρώματα πράσινου τσαγιού, ανθέων και εξωτικών φρούτων. Ευχάριστη δροσιστική οξύτητα. 

ΡΟΖΕ ΞΗΡΟ

Ρόδινο κρυστάλλινο χρώμα, αρώμα κόκκινου τριαντάφυλλου με φανταστική γέυση.

ΕΡΥΘΡΟ ΞΗΡΟ

Βαθυπόρφυρο χρώμα με αρώματα φρούτων του δάσους και γέυση βανίλιας.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ   

ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟΣ  ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

35009   ΕΛΛΑΔΑ

info@erivolosfthia.gr

ΤΗΛ. +30 6937 26 26 42

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

© Copyright 2021 ERIVOLOS FTHIA - All Rights Reserved